TÜRK HAVA KURUMU AYDIN ŞUBESİ’NDEN ENGELLERİ AŞAN ETKİNLİK

Türk Hava Kurumu Aydın Şubesi,engelli öğrencilere ve vatandaşlara moral ve destek amaçlı bir etkinlik düzenledi.

THK Selçuk-Efes Hava Meydanında düzenlenen etkinliğe Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Selçuk Protokolü, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, KUTO Yönetim Kurulu Üyesi ve THK Kuşadası Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Yıkılmaz, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu ve Tufan Asrav, KUTO Kadın Girişimciler ve THK Kuşadası Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Özgen, Mali Danışman ve THK Kuşadası Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Oğuzkaan,  THK Aydın ve Kuşadası Şubesi Yetkilileri, Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü ve Aydın Hacı Hüseyin Arslan Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ve aileleri katıldı.

Folklor gösterisi ve açılış konuşmaları ile devam eden etkinlikte, tandem paraşüt atlaması yapacak olan engelli öğrenciler hava muhalefeti nedeniyle atlama yapamamalarına rağmen uçak ile havalanarak gösterilerini tamamladı ve aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar.

Etkinliğin ardından Hava Meydanını gezen ve microlight uçakları inceleyen KUTO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş yetkililerden bilgi aldı.

Türk Hava Kurumu Aydın Şubesinin engelli ve özürlü vatandaşlar ve öğrencilere moral kazandırmak ve sosyal yaşamlarına destek olmak amacıyla düzenlediği etkinlik, 13-14 Ekim tarihlerinde de THK Aydın Şubesi genç kanatların katılımları ve tandem paraşüt atlayışları ile devam edecek.