ULUSOY TRAVEL DERGİSİ EYLÜL SAYISINDA KUŞADASI’NA YER VERDİ

Kuşadası Ticaret Odası’nın 2016 yılı başından itibaren yoğun bir şekilde sürdürdüğü tanıtım çalışmaları kapsamında seyahat firmalarının dergilerinde yapılan Kuşadası tanıtımlarına, Eylül sayısı ile Ulusoy Travel’da ayrıntılı yer verdi.

Binlerce baskı adedi ile yüzbinlerce okuyucuya ulaşan dergide Kuşadası ,“Ege’nin İncisi Kuşadası” başlığı ile yer alırken, çok çeşitli video ve görselle Kuşadası’nın tanıtımını yapan Kuşadası Ticaret Odası’na ait Kuşadası Güvercin facebook sayfası da takibe davet edildi.

Daha önceki aylarda da Kuşadası Ticaret Odası’nın girişimleriyle Anadolu Jet, Pamukkale ve Kamil Koç seyahat firmalarının dergilerinde de Kuşadası’nın tanıtımına ayrıntılı yer verildi.