KUTO’DA GEKA DESTEKLİ PERSONEL EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Üyelere yönelik eğitimlerden sonra, Kuşadası Ticaret Odası tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansına (GEKA) 2016 yılı teknik destek programı kapsamında sunulan “Kuşadası Ticaret Odası Üye ve Personeli Etkili Ä°letişim Ä°le Güçleniyor” konulu eğitim programları kapsamında, personele yönelik eğitimler de tamamlandı.

Pandora Danışmanlık ve Yaşam Atölyesi eğitmenlerinden Şebnem Dal Üzülmez tarafından verilen Kuşadası Ticaret Odası personeline yönelik eğitimler, 26-31 Ağustos - 01,02 Eylül 2016 tarihlerinde, Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Salonunda 4 ayrı konuda gerçekleşti.

Eğitimlerin konularını “Etkili Ä°letişim Teknikleri”, “Öfke Yönetimi, Öfkemi Nasıl Kontrol Edebilirim”, “Verimliliği Arttırmak Ä°çin Stres Yönetimi, Olmazsa Olmazımız Motivasyon” ve “Kişilik Yapıları” oluşturdu.

KUTO personelinin tamamının katıldığı ve oldukça verimli geçen GEKA destekli eğitimler, personelin kişisel gelişimlerini ve motivasyonunu arttırarak üyeye daha iyi hizmeti hedefliyor.