KUTO TANITIM VÄ°DEOLARI SOSYAL MEDYADA SES GETÄ°RMEYE DEVAM EDÄ°YOR

Kuşadası Ticaret Odası tarafından çeşitli konularda hazırlatılan videolar, Kuşadası’nın tanıtımında ses getiriyor.

Son olarak, Kuşadası’nın muhteşem doğası içerisinde, heyecan ve macera tutkunlarına yönelik hazırlanan ATV ve Jeep Safari Turları videosu, Kuşadası Güvercin facebook sayfamızda yayına girmiştir.

Takipçi sayısı hızla çeyrek milyona yaklaşan Kuşadası Ticaret Odası’na ait Kuşadası Güvercin Facebook sayfası, Kuşadası’nın yerli ve yabancı pazarlara yönelik tanıtımında büyük rol oynamaya devam etmektedir.

Bu güne kadar yayına giren, Kuşadası’nın tanıtımına yönelik birbirinden ayrı konularda çekilmiş 20 farklı video, sosyal medya üzerinden milyonlarca kişiye ulaşarak Kuşadası ismini tekrar hatırlatmıştır.

Tanıtım videolarının tümüne, Kuşadası Güvercin facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz.