TÜRK HAVA KURUMU YÖNETİCİLERİ KUTO’YU ZİYARET ETTİ

Türk Hava Kurumu Aydın ve Kuşadası Şubesi yöneticileri, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın da hazır bulunduğu ziyarete; Aydın THK Başkanı Dinçer Saldırış, Kuşadası THK Şube Başkanı Cengiz Kanat, Başkan Yardımcısı ve KUTO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Arzu Özgen, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Kuşadası THK Genel Kurul Delegesi Seydi Yıkılmaz, Mali Danışman ve Kuşadası THK Şube Denetleme Kurulu Üyesi Mustafa Oğuzkaan, Kuşadası THK üyesi Şafak Arıkaya, Selçuk Havacılık Eğitim Merkezi Müdürü Mürtaza Turan ve Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ä°brahim Gönen katıldı.

Yeni kurulan Türk Hava Kurumu Kuşadası Şubesinin projelerini anlattığı ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda, kendilerine başarılar dileyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’a, Türk Hava Kurumu’na ait hediyeler takdim edildi.