RESTORAN VE BAR İŞLETMECİLERİNİN SORUNLARI BELEDİYE BAŞKANINA İLETİLDİ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Namık Kemal Daylan ve aynı zamanda 3. Komite (yeme-içme-eğlence) başkanı-yönetim  kurulu üyesi Seydi Yıkılmaz, Yönetim Kurulu eski üyesi Macit Demiroğlu ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret ederek, restoran ve bar işletmecilerinin sorunlarını ilettiler.

Sektörün sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, Daylan ve Yıkılmaz’ın ilettikleri sorunlar arasında; eğlence vergileri, ilan ve reklam bedellerinde indirim ya da yeniden düzenleme ve sektörle ilgili diğer sorunlar ve beklentiler yer aldı.