ENGELLİ ÖĞRENCİLERDEN “BİZ ÇEKTİK” FOTOĞRAF SERGİSİ

Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü öğrencilerinin, Vizör Kızlar eğitmenliğinde “Biz Çektik” fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü, beğeniyle izlendi.

Kuşadası Ticaret Odası ve Fuji film katkılarıyla, Ä°bramaki Sanat Galerisinde gerçekleşen serginin açılışına; Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Başkan Yardımcısı Nejad Özalp, Disiplin kurulu ve Belediye Meclis Üyesi Cem Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Erdoğan Öven Engelliler Köyünde eğitim gören engelli öğrencilerin, Vizör Kızlar Fotoğraf Grubunun eğitmenliğinde çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan “Biz Çektik” isimli serginin açılışında gösterimi yapılan,  engelli öğrencilerin Vizör kızlarla birlikte eğitim süreçlerini anlatan  kısa film alkışlar eşliğinde izlendi.

Kuşadası Engellileri Koruma Derneği Başkanı Canan Güler yaptığı açılış konuşmasında, “Engelli çocuklarımızın bakış açılarıyla çekilen fotoğraflardan oluşan bu projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen Vizör kızlara ve katkılarından dolayı Kuşadası Ticaret Odası, Fuji Film, Kuşadası Belediyesi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi ve sosyal sorumluluk projesi olan fotoğraf sergisinin gelirinin, köyde eğitim gören öğrenciler için kullanılacağını söyledi.

Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’da konuşmasında Kaymakamlık yaptığı dönemde ziyaret ettiği Erdoğan Öven Engelliler Köyündeki öğrencileri, çektikleri birbirinden güzel fotoğraflarla karşısında görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu önemli projeye imza atan Vizör Kızlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Engelli öğrencilerin bakış açılarıyla çekilen “Biz Çektik” adlı serginin gerçekleşmesine katkı veren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Serdar Akdoğan,  engelli çocukların sosyal yaşamın  içinde yer almasında  bu tarz projelerin önemine değindi ve ortaya çıkan başarılı projeden dolayı katkı koyan herkesi kutladı. Sergi açılış kokteyli ile devam etti.