KUŞADASI TİCARET ODASI ÜYELERİ KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ ALDI

Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik düzenlediği ücretsiz eğitimler kapsamında  “Kişiler Arası İlişkilerin Geliştirilmesi ve Çatışma Yönetimi” ve “Zaman Yönetimi” konularında, kişisel gelişim eğitimleri verildi.

Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Salonunda,  Eğitmen Erdem ULUĞ tarafından verilen “Kişiler Arası İlişkilerin Geliştirilmesin ve Çatışma Yönetimi” eğitiminde katılımcılara iletişim, iletişim türleri, kişiler ve kurumlar arası iletişim, çatışma kavramı, kişiler arası ilişkilerde çatışma, çatışmanın nedenleri, çatışmayı önlemenin yolları gibi konularda bilgiler sunuldu ve katılımcıların soruları cevaplandı.

“Zaman Yönetimi” konulu eğitimde ise, zaman kavramı, zamanın nasıl iyi yönetilebileceği, hedefler ve öncelikler, zaman tuzakları, zaman tuzaklarından kurtulmanın yolları gibi konular hakkında üyelere bilgi verildi ve görsel videoların da sunulduğu eğitim, interaktif şekilde gerçekleşti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Oda olarak üyelere yönelik yapılan eğitimlere gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve eğitimlerin her yıl devam edeceğini söyledi.