KUTO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası Mart ayı Meclis toplantısı, Meclis Salonunda yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, bir önceki toplantı tutanağı, Kuşadası Ticaret Odası Şubat ayı hesapları ve Şubat ayı Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun görüşülerek ibra edilmesi ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

KUTO’DA ATA KARNESİ VERİLMEYE BAŞLANDI

Meclis toplantısında, Kuşadası Ticaret Odası’nın yeni bir hizmeti olan Ata Karnesi ile ilgili bilgi verildi. Eşyanın pasaportu olarak da adlandırılan Ata Karnesini veren, 365 Oda-Borsa arasında Türkiye genelinde 20. Oda olan Kuşadası Ticaret Odası’ndan alınan Ata Karnesi ile, yurtdışına çıkarken götürülmek istenilen eşyaların değerinin  %50’si teminat verilerek çıkış yapılıp, dönüşte de ödenen bedel geri alınabilecek.

Toplantının devamında konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, meclis üyelerine Oda tarafından yapılan eğitim ve toplantılarla ilgili bilgi verdi. Üyelere ve personele yönelik yapılan eğitimler ve toplantılarla ilgili bilginin ardından, özellikle iç pazara yönelik yapılan sosyal medya tanıtımları ile ulaşılan kişi sayısının 1.000.000’u geçtiğini belirten Akdoğan, bu konuda tüm üyelerden destek istedi. Yapılması planlanan diğer tanıtım çalışmaları hakkında da bilgi verilmesinin ardından, Kuşadası Ticaret Odası Mart ayı Meclis Toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.