KUŞADASI TİCARET ODASI ÜST YÖNETİMİ VE PERSONELİ ALDIĞI EĞİTİMLERLE DAHA İYİ HİZMETİ HEDEFLİYOR

Kuşadası Ticaret Odası Üst Yönetimi ve personeli, Kuşadası Ticaret Odası eğitim programları kapsamında “Liderlik ve Motivasyon” ve  “Başarı Psikolojisi” konularında eğitmen Erdem Uluğ’dan eğitim aldı.

Kuşadası Ticaret Odası Üst Yönetiminin “Liderlik ve Motivasyon” konusunda, personelin ise “ Başarı Psikolojisi” konularında aldıkları eğitimler, son derece verimli geçti.

Personele yönelik verilen Başarı Psikolojisi eğitiminde, eğitmen Erdem Uluğ tarafından; başarının,  konulan tutarlı bir hedefe ulaşabilme kapasitesi olduğu, başarıdaki en önemli faktörün ise doğru konulan, belirgin, realist ve ölçülebilir hedef olduğu vurgulandı.

Kuşadası Ticaret Odası üst yönetiminin aldığı “Liderlik ve Motivasyon” konulu eğitimde de iyi bir lider ve iyi bir yönetici de olması gerekenler ve aradaki fark konularını anlatan eğitmen Erdem Uluğ tarafından, farklı konularda oda personeline ve üst yönetimine eğitimlere devam edilecek.

Aynı zamanda Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Programları kapsamında üyelere de eğitimlerin devam edeceğini söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; eğitime verdikleri önemi dile getirdi ve üst yönetim ve personel olarak aldıkları tüm eğitimlerin gelişim ve üyelere daha iyi hizmet vermeyi amaçladığını belirterek, eğitim konularının dikkatle seçildiğini ve üyelere yönelik eğitimlerin de başladığını söyledi.