ÜSTÜN DÖKMEN KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA VELİLERLE BULUŞTU

KUŞİYADER-Kuşadası İş Adamları Yardımlaşma Derneği’nin organizasyonu ile Kuşadası’na gelen Prof. Dr. Üstün Dökmen, Kuşadası Ticaret Odası’nda veliler ve öğrencilerle buluştu.

Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Tünk, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ä°lçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı ve kalabalık bir dinleyici kitlesi ile buluşan Üstün Dökmen, anne-babalara ve velilere oldukça yararlı bilgiler verdi.

Üç saat süreyle verdiği yararlı bilgilerin yanı sıra esprili sunumuyla da dikkat çeken Dökmen, çocuklarınıza karşı sağlam durun, yalan söylemeyin, yorum yapmayın derken, yılgınlık ve yılmazlık kavramlarını örneklerle anlattı.

“Yaşamın perde aralığında daima bir ışık vardır. Yeter ki perdeyi tamamen kapatmayın, ışık gelir sizi bulur” sözleriyle konuşmasına devam eden Dökmen, tarihten örnekler ve Ulu Önder Atatürk’ün yaşamından kesitler sunduğu konuşmasının sonunda katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.