SERDAR AKDOĞAN’DAN KADINLAR GÜNÜ'NDE GİRİŞİMCİ KADINLARA ÇİÇEK

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kuşadası Ticaret Odası’nda KUÄ°KAD işbirliğiyle, kadınlara yönelik başlayan girişimcilik kursuna katılan kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve karanfil dağıttı.

Kuşadası Ticaret Odası olarak iş hayatındaki kadınları her zaman desteklediklerini ve yılın her gününde yanlarında olduklarını belirten Akdoğan, 8 Mart gibi anlamlı bir günde başlayan kursa katılan tüm girişimci adayı kadınlara, gelecekteki iş hayatlarında da başarılar diledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sealight Otel’de gerçekleşen etkinliklere de katılan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ä°rfan Yiğit, etkinlikler kapsamında açılan fotoğraf ve resim sergisini gezdi ve kadın sanatçıları kutladı.