SERDAR AKDOĞAN’DAN KADINLAR GÜNÜ'NDE GİRİŞİMCİ KADINLARA ÇİÇEK

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kuşadası Ticaret Odası’nda KUİKAD işbirliğiyle, kadınlara yönelik başlayan girişimcilik kursuna katılan kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve karanfil dağıttı.

Kuşadası Ticaret Odası olarak iş hayatındaki kadınları her zaman desteklediklerini ve yılın her gününde yanlarında olduklarını belirten Akdoğan, 8 Mart gibi anlamlı bir günde başlayan kursa katılan tüm girişimci adayı kadınlara, gelecekteki iş hayatlarında da başarılar diledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sealight Otel’de gerçekleşen etkinliklere de katılan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yiğit, etkinlikler kapsamında açılan fotoğraf ve resim sergisini gezdi ve kadın sanatçıları kutladı.