MUHASEBECİLER KUŞADASI TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Aydın SMMMO Kuşadası Temsilciliği, “Muhasebe Haftası” nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın SMMMO Kuşadası Temsilcisi Murat Öztürk, yardımcıları Canan Cansız, Ali Ä°hsan Uğur ve Mali Müşavirlerin gerçekleştirdikleri ziyarette ekonomi değerlendirildi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Muhasebecilerin sorunlarının ve turizmde yaşanan sıkıntıların da dile geldiği, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası’nda gerçekleşen ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ticaret Odası tarafından yapılan çalışmalar hakkında Muhasebecileri bilgilendirdi.