KUŞADASI VERGİ DAİRESİ MÜDÜRܒNDEN KUTO’YA ZİYARET

22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki SARIOĞLU, Müdür Yardımcısı Ä°lyas SARIOĞLU ve Vergi Memuru Ahmet ÇELÄ°K Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN’ı makamında ziyaret etti.

Verginin ülke ekonomisi için önemi, gelir ve kurumlar vergisi mükellef sayıları, Vergi Dairesi - Vergi Mükellefleri ve Meslek Odaları ile ilişkiler konularında karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, verginin ülke ekonomisi için önemine değinerek, Vergi Haftası nedeniyle Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Hulki SARIOĞLU’nu ve tüm çalışanların Vergi Haftasını kutladı.

2016 yılının hem Türkiye ekonomisi, hem de turizm sektörü açısından sıkıntılı bir yıl olacağını ifade eden Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, turizmin yeniden canlanabilmesi için terör olaylarının bir an önce bitmesi ve Rusya ile ilişkilerin eski günlerine dönmesi gerektiğinin de altını çizdi.