BONUS HOCA’DAN KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA LİSELERE SEMİNER

Bonus Hoca olarak bilinen Eğitimci Süleyman BELEDÄ°OĞLU, Kuşadası Ticaret Odası tarafından yapılan organizasyonla, Kuşadası’nda bulunan Anadolu Liseleri 12.sınıf öğrencilerine YGS ve LGS sınavları öncesi, sınav stresi ve başarının yöntemleri konularında seminer verdi.

Saygı Duruşu ve Ä°stiklal Marşı ile başlayan seminerde Kuşadası Ä°lçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin YAPICI ve Aydın Ä°l Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Seyfullah OKUMUŞ birer konuşma yaptılar. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar AKDOĞAN, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut ÖZTAŞ, okul müdürleri, öğretmenler ve 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı seminerde Süleyman BELEDÄ°OĞLU öğrencilere YGS ve LYS soru tipine uygun çalışma yöntemleri, dersi dikkatli çalışma ve dinleme yöntemleri, etkili konu tekrarları, etkili akılda tutma, pratik öğrenme, beyin temelli öğrenme yöntemleri, plan ve programlı çalışmanın önemi ve yüksek performans kuralları konularında videolarla bir sunum yaptı.

12. Sınıf öğrencilerinin büyük bir ilgi ile dinlediği seminerde Bonus Hoca Süleyman BELEDÄ°OĞLU; Sınavın psikolojik yönetimi alanında, dikkat eksikliği nedir? fonksiyonel dikkat eksikliği, dikkati yönetememe ve stratejik dikkat sorunları ve çözümleri, sınav konsantrasyonu, ders konsantrasyonu, motivasyonu sağlamak ve korumak, sınav kaygısı ve başa çıkma yöntemleri, sınav stresi ve başa çıkma yöntemleri ile sınav korkusu konularında çok değerli bilgiler verdi.

Tüm öğrenciler ve katılımcıların coşkulu bir şekilde hayallerini gerçekleştireceklerine dair yemin ettiği seminerin sonunda Ä°l Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Seyfullah OKUMUŞ ve Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut ÖZTAŞ, Süleyman BELEDÄ°OĞLU’na teşekkür plaketi ve Kuşadası Prestij Kitabı hediye ettiler.