AĞIRLAMA KONAKLAMA TEKNOLOJİLERİ VE EV DIŞI TÜKETİM FUARI KUŞADASI’NDA BAŞLADI

Kuşadası’nda düzenlenen,  2016 Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde başladı.

Katılımcıların, otel, restoran, kafe dekorasyon ve mefruşatı, endüstriyel mutfak, peyzaj, servis ve ikram ekipmanları, temizlik ve sarf malzemelerine yönelik son gelişmeleri görme fırsatı bulduğu fuarın açılışı, protokol konuşmalarının ardından Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Namık Kemal Daylan, Nejad Özalp, Türkiye Aşçılar Derneği Federasyonu ve Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği temsilcileri tarafından toplu olarak gerçekleşti.

Sektör temsilcilerinin, davetlilerin ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarın açılışında, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ve Kuşadası Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyesi Cem Arslan, Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Platform Fuarcılık tarafından düzenlenen, 18-21 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan fuar, Ege Şefler Şampiyonası, Ege Turizm Konferansı, ve 2. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak.

Yurtdışından heyetlerin de yer aldığı, 2016 Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde 10:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.