ODAMIZ TSE DENETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

2009 Yılında aldığı TSE belgesi ile kaliteli hizmet anlayışını belgelendiren Kuşadası Ticaret Odası, TSE Kalite Yönetimi TS EN ISO 9001:2008 belge yenileme denetiminden başarıyla geçti ve kalite belgesi 3 yıl daha uzatıldı.

TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik görevlisi Tevfik Bıyıklı ve Nihal Çiçekdağ tarafından gerçekleştirilen belge yenileme tetkikinde Kuşadası Ticaret Odası Kalite Temsilcisi Yeliz Toz hazır bulundu. Tüm evrak ve dosyaların incelendiği denetimin sonunda Kuşadası Ticaret Odası personelinin katılımıyla, kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

TSE DENETÇİLERİ KUŞADASI TİCARET ODASI’NIN SİSTEMİ UYGULAMADAKİ BAŞARISINI TEBRİK ETTİ

2009 Yılından bu güne kadar yapılan denetimleri başarıyla geçen Kuşadası Ticaret Odası’na tam not veren TSE denetçileri, hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması nedeniyle başta Yönetim Kurulu Başkanı Serdar akdoğan olmak üzere, oda yönetimine ve personeline teşekkür etti.