ODAMIZDA 2016-2019 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kuşadası Ticaret Odası üst yönetimi ve personeli, Stratejik Plan çalışmaları kapsamında eğitim aldı.

Eğitmen Dr. Yüksel Vardar tarafından verilen eğitimde, 2016-2019 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan doğrultusunda, Akredite Oda olan Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine daha iyi hizmet vermek adına oluşturacağı yol haritası ve akreditasyon sistemi  görüşüldü.

Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine, ilçe ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak, yüksek kalitede hizmet sunmak için çalışmalarını yürüttüğünü söyleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı serdar Akdoğan “ bu kapsamda 6. dönemde akredite 17 odadan biri olan Kuşadası Ticaret Odası üst yönetimi ve personeli olarak, uzun yıllar TOBB bünyesinde hizmet vermiş olan Dr. Yüksel Vardar’dan eğitim aldık. Kalitemizi standartlaştırmak adına akreditasyon ve 2016-2019 yılları için yol haritamız olacak stratejik plan çok önemli. Bu konuda start verdik, eğitimlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek” dedi.