KUŞADASI TİCARET ODASI TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA KATILDI

Kuşadası Ticaret Odası, bu yıl 9. Kez kapılarını açan Travel Turkey Ä°zmir Fuarı’na katıldı.

Yeni fuar alanı Fuar Ä°zmir’de düzenlenen fuara, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Ä°rfan Yiğit, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Disiplin Kurulu ve Belediye Meclis Üyesi Cem Arslan, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Komite Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı.

Fuarda en çok ilgi gören standlardan biri de Kuşadası Standı oldu. Görselleri ve tasarımı ile dikkat çeken standda verilen açılış kokteyli ve Oda Orkestrası mini konseri, katılımcılar tarafından ilgi ve beğeni ile karşılandı.

Turizm profesyonellerinin bir araya geldiği fuarda Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi,  katılımcı yerli ve yabancı standları gezerek görüş alışverişinde bulundu.

SERDAR AKDOĞAN; TRAVEL TURKEY FUARI KUŞADASI Ä°ÇÄ°N ÖNEMLÄ°

Fuarda Ä°zmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile de bir araya gelen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; diğer sahil şeridi standlarını da gezdiklerini ve en büyük gelir kaynağı turizm olan Kuşadası için fuarın önem taşıdığını söyledi.

Yeni sezonda turizm rotasının çizilmesinde büyük rol oynayan ve 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında 4 gün süren fuara, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden de temsilciler katılıyor. Fuarın bu yıl ki partner ili Adana, partner ülkesi ise Kosova oldu.