ONLINE TİCARET YÖNTEMLERİ SEMİNERİNE KUŞADASI TİCARET ODASI ÜYELERİNDEN BÜYÜK İLGİ

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, üyelerine yönelik düzenlenen Online Ticaret Yöntemleri, Internet Üzerinden Pazarlama ve E-Ticaret konularını içeren seminer büyük ilgi gördü.

Saygın Sekizkardeş tarafından; klasik pazarlama tekniklerinin internete uygulanışı, doğru bilinen yanlışlar, Google’da reklamsız ilk sırada çıkma, Whats App kullanımı, Online Pazarlama Sitelerini kullanma ana başlıklarında verilen seminerde katılımcılar, internette son gelişmeler, müşteriyi karşılama teknikleri ve kargo entegrasyonu hakkında da bilgilendirildi.

Seminerin sonunda, iş hayatı için son derece faydalı bir seminer olduğunu söyleyen katılımcılar, Kuşadası Ticaret Odası yönetimine teşekkür ettiler. Kuşadası Ticaret Odası tarafından üyelerine yönelik seminer, panel ve eğitimler yıl boyu sürecek.