VİCDAN AĞACI FİLMİNİN GALASI KUŞADASI’NDA YAPILDI

Çekimleri Kuşadası merkezi ve Kirazli Köy’de gerçekleşen Vicdan Ağacı Filminin galası, Kuşadası Amara Sealight Elite Otel’de gerçekleşti.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Ä°rfan Yiğit, Meclis Üyesi Murat Boranalp ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı galada konuşan filmin senarist ve yönetmeni Olgun Özdemir, Vicdan Ağacı filminin festivallerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Çekim süreci ile ilgili de bilgi veren Özdemir, başta Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan olmak üzere Kuşadası’nda çektiği filme destek olan herkese teşekkür etti .

Galada konuşan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’da, Kuşadası’nın tanıtımı için önem taşıyan filmin, bölgemizde çekilmiş olmasından ve galaya ilgi gösteren sanatseverlerin yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ünlü yönetmen Olgun Özdemir’in yazıp, yönettiği filmin oyuncuları arasında Turgay Tanülkü, Şerafettin Kaya, Tayfun Sav, Belgin Oturgan, Gizem Kınay, Keramettin Temiz ve Önder Başok yer alıyor.

Aynı zamanda ressam Yılmaz Şenol’un resim sergisinin yer aldığı Vicdan Ağacı filminin galasında, filmin yönetmeni ve oyuncularıyla bol bol fotoğraf çektirme imkanı bulan davetliler,  galaya katılan ünlü oyuncu Nuri Alço’ya da büyük ilgi gösterdi.

Ulusal ve uluslararası festivallerden yoğun ilgi gören ve davet alan film; aynı kadına sevdalanan iki erkek kardeşin üzerine kurulu. Kardeşin, abisini vurmasıyla başlayan hikayede iki erkek kardeş, aynı evde yaşamak zorunda kalıyor ve ardından vicdan muhasebesi başlıyor.