ANADOLU EXPO 2. CANLI HAYVAN FUARI KOMER’DE BAŞLADI

Anadolu Expo 2. Canlı Hayvan Fuarı Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Sektördeki teknolojik gelişmelerin, büyük ve küçükbaş hayvanların görücüye çıktığı fuarın açılışına Aydın Vali yardımcısı Kadir Sertel Otçu, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı özer Kayalı, Başkan yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Yıkılmaz ve çok sayıda kurum ve sektör temsilcisi katıldı.

Türkiye’nin ilk ve tek canlı hayvan fuarı olma özelliği taşıyan fuar, açılış konuşmalarının ardından  kurdele kesimi ile başladı. Açılış konuşmalarında sektör temsilcileri tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanının, bir tarım kenti olan Aydın’dan çıkması istendi.

Fuarla ilgili konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nin Anadolu Expo 2. Canlı Hayvan Fuarına ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve KOMER’de yapılacak her fuarın Kuşadası’na büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Platform Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 3. Ulusal Süt Zirvesine de ev sahipliği yapacak olan fuar, düzenlenecek etkinliklerle renkli görüntülere sahne olacak.

Ulusal ve uluslararası düzeyde gıda, tarım ve hayvancılık sektöründe önde gelen firmaları bir araya getiren Anadolu Expo 2. Canlı Hayvan Fuarı 05-08 Kasım 2015 tarihlerinde, 10:00 / 19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.