CUMHURİYETİMİZİN 92. YILI KUŞADASI’NDA COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 92. Yıldönümü Kuşadası’nda törenlerle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen törenler, bir gün önce Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Şahin, Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk koyduğu törende Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de toplu halde hazır bulundu.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim’de Hükümet Konağı’nda gerçekleşen tebrik töreninin ardından Atatürk Meydanı’nda bayram töreniyle devam etti. Kaymakam Muammer Aksoy’un konuşmasının ardından, şiir ve halk oyunları gösterileriyle süren törenlere protokol, siyasi parti temsilcileri, öğrenci grupları ve Kuşadası halkı katıldı.

Kutlamalar çerçevesinde akşam saatlerinde düzenlenen kortej ise Kuşadası halkının yoğun katılımıyla, büyük coşku içerisinde gerçekleşti.