KUŞADASI TİCARET ODASI’NDAN ADÜ TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE TİCARET ODASI, GİRİŞİMCİLİK VE HİBE DESTEKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Odamız AR-GE birimi tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği ve Seyahat İşletmeciliği bölümü öğrencilerine, Öğretim Görevlisi Funda SÖNMEZTAŞ tarafından verilen Girişimcilik dersi kapsamında KOSGEB Girişimcilik Destekleri, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Avrupa Birliği Hibeleri hakkında sunum yapıldı.

Bilgilendirme sunumunda öğrencilere, Kuşadası Ticaret Odası, Girişimcilik, KOSGEB Destekleri, KOSGEB Girişimcilik Desteği, Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek, Doğrudan Faaliyet Desteği ve Mali Destekleri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Kırsal Turizm desteği ve Avrupa Birliği hibeleri hakkında bilgiler verildi.

Yaklaşık bir saat süren sunum, öğrencilerin soru ve cevapları ile son buldu.