KUŞADASI TİCARET ODASI’NIN KATKILARIYLA HD KALİTESİNDE ÇEKİLEN KUŞADASI TANITIM FİLMİNİ İLK AYDA 15 BİN KİŞİ İZLEDİ

Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla çekilen ve telif hakkı Kuşadası Ticaret Odası’nda olan Kuşadası’nın yeni  tanıtım filmi, yayına girdiği ilk aydan itibaren sosyal medya üzerinden yaklaşık 15 000 kişi tarafından izlendi.

HD Kalitesinde, profesyonel ekip tarafından çekilen filmin yönetmenliğini, geçtiğimiz aylarda Kuşadası’nda Vicdan Ağacı filmini çeken ünlü yönetmen Olgun Özdemir yaptı. Kurgusu ise Semih Gülcüoğlu’na ait.

Kuşadası’nın önceki yıllarda da tüm fuarlarda dağıtılan, diğer kurumlarca da Kuşadası tanıtımlarında kullanılan ilk ve tek tanıtım filmi Kuşadası Ticaret Odası tarafından yaptırılmıştı.

Günümüz teknolojisiyle yapılan, HD kalitesindeki Kuşadası tanıtım filminin, yine Kuşadası Ticaret Odası katkılarıyla hayata geçtiğini belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, kurum olarak tanıtıma çok önem verdiklerini söyledi ve turizm odaklı Kuşadası’nın tanıtım filminin ilk aylarda 15 000 kişi tarafından izlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Önceki tanıtım filmini çoğaltarak üyelerinin tanıtımlarda kullanımına sunan Ticaret Odası’nın, yeni tanıtım filmini de en kısa sürede çoğaltarak üyelerinin kullanımına sunacağını söyleyen Akdoğan, tanıtım filminin sosyal medyada paylaşıldığını ve Oda web sitesinden de izlenebildiğini belirtti.