SERDAR AKDOĞAN VE MAHMUT ÖZTAŞ 7. DİDİM TURİZM YATIRIM ZİRVESİNE KATILDI

Didim Ticaret Odası ana sponsorluğunda düzenlenen 7. Didim Turizm Yatırım Zirvesi, geniş katılımla Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın da katıldığı Turizm Zirvesi açılış konuşmalarıyla başladı.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka açılış konuşmasında, Didim’in Kuşadası ile birlikte Aydın’ın önemli turizm destinasyonlarından birisi olduğunu söyledi ve turizm çeşitliliğinin artırılmasına yönelik projeler yürüttüklerini ifade etti.

Açılış konuşmaları ve yapılan sunumun ardından Sunnysider Club Yönetim Kurulu Üyesi ve Germanyfans GmbH Başkanı Hüseyin Baraner'in başkanlığını yaptığı "Dış Politika ve Turizm" konulu panel gerçekleştirildi. Panele, Turizm Eski Bakanı Bahattin Yücel, CHP Dışişlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Almanya Seyahat Acentaları Birliği Uluslararası Komisyon Üyesi Hikmet Atilla ve Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner konuşmacı olarak katıldı.