ICEMAN YÜZME İHTİSAS KULÜBÜNDEN KUŞADASI TİCARET ODASI’NA PLAKET

Kuşadası’nda başarılı yüzücüler yetiştiren Iceman Yüzme İhtisas Kulübü tarafından, yüzme sporuna yaptıkları katkılardan dolayı Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına, başkan Serdar Akdoğan’a plaket verildi.

Iceman (Buz Adam) Yüzme İhtisas Kulübü kurucusu ve eğitmeni Saruhan Gedik’in desteklerinden dolayı teşekkür ettiği Kuşadası Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası’ndan başarılı yüzücüler çıkmasının gurur vereceğini ve sporla ilgilenen gençlere her zaman destek olacaklarını söyledi.

Plaket takdiminde Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu üyeleri Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Ahmet Semih Arcan, ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan’da hazır bulundu.