SGK AYDIN İL MÜDÜRÜ KOCAOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın Ä°l Müdürlüğüne atanan ve geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Rıfat Kocaoğlu, beraberinde Kuşadası Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Çiğdem Özcan ile, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Mayıs ayında kutlanan SGK haftasında göreve başlayan Kocaoğlu; daha öncede görev yaptığı Aydın bölgesini iyi tanıdığını, en iyi hizmeti en sağlıklı ve hızlı şekilde vermek için çalıştıklarını belirterek, kurum mevzuatları hakkında bilgi verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Oda hizmet binasının girişinde bulunan SGK Şube Müdürlüğünün üyelerin işlerini kolaylaştırdığını söyledi ve SGK Aydın Ä°l Müdürü Rıfat Kocaoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.