7 EYLÜL BURUK KUTLANDI

Kuşadası’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü, hain terör saldırıları sonucu Hakkari Dağlıca’dan gelen şehit haberleri nedeniyle buruk kutlandı.

İlk olarak Kaymakamlık binasındaki temsili kurtuluşun ardından, Hükümet Konağı’nın balkonundan halkı selamlayan protokol, efelerle birlikte Atatürk Meydanı’na yürüdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çelenk sunma töreni gerçekleşti.

Terör saldırıları nedeniyle gösterilerin iptal edildiği tören, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın konuşması ve okunan şiirlerin ardından sona erdi.

Törende Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Meclis Katip Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Faik Alp ve Yönetim Kurulu üyesi Vedat Ali Talmaç’ta hazır bulundu.