İSTANBUL DÜNYA TİCARET MERKEZİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ EFES KONGRE MERKEZİ’Nİ İNCELEDİ

Dünya Ticaret Merkezleri Birliği’ne bağlı olarak 100’e yakın ülkede faaliyet gösteren Dünya Ticaret Merkezlerinden biri olan Ä°DTM Yönetim Kurulu üyeleri Aydın’a geldi.

Ortakları arasında Ä°stanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ä°stanbul Ticaret Odası ve Ä°stanbul Sanayi Odası bulunan Ä°stanbul Dünya Ticaret Merkezi  Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ticaret Odası Başkanı-Ä°DTM Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken’in ev sahipliğinde programlarına Kuşadası’nda devam ettiler.

Kuşadası programı çerçevesinde Efes Kongre Merkezi’ni de ziyaret eden yönetim kurulu üyelerine, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Efes Kongre Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Serdar Akdoğan eşlik ederek, kongre merkezi  hakkında  bilgi verdi.

Ä°DTM Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ä°lhan Parseker, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Ülken, Ender Yazıcıoğlu, Alaattin Doğan, Fahrettin Ertemel ve Ä°DTM Genel Müdürü A. Rüştü Argıt’dan oluşan heyet Aydın’da da incelemelerde bulundu.