TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU EGE BÖLGE TOPLANTISI KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Toplantılarının 2. si, Aydın Ä°l Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Kuşadası Ticaret  Odası’nda gerçekleşti. TOBB Aydın KGK Ä°cra Komitesi Başkanı Esen Türker’in moderatörlüğündeki toplantıya TOBB üst Kurul Üyesi Aysel Öztezel, TOBB Ege Bölgesi KGK Başkan Yardımcısı Berna Topman, TOBB Temsilcisi Sezgi Çiğdem ve Ege bölgesi başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan TOBB Aydın KGK Ä°cra Komitesi Başkanı Esen Türker; bölgedeki her ilin kendi dinamiklerine göre oluşturdukları çalışmaları toplantıda paylaşmalarının önemine değindi ve bölge olarak kadının ekonomiye katkı bilincinin oluşması, çalışma alanında sürdürülebilriliğinin korunması için kalıcı projelere imza atacaklarını belirterek yürüttükleri projeler ile ilgili bilgi verdi.

TOBB Aydın Akademik Danışmanı Doç Dr.Neval Genç’in “Çalışan Anneler, Mutlu Çocuklar” projesini anlatmasının ardından, Aydın ilinin bir diğer projesi olan “Güney Ege Kadın Girişimciler İşbirliği Ağı” projesi hakkında bilgilendirme ile  devam eden toplantı, çalışma guruplarının görüşülmesi ile devam etti.

TOBB Üst Kurul Üyesi ve Ä°zmir Başkanı Aysel Öztezel’in Ä°zmir projelerini anlattığı konuşmasıyla devam eden toplantıda söz alan TOBB Temsilcisi Sezgi Çiğdem’de konuşulan konuların ve taleplerin TOBB’ a iletildiğini söyledi.

Toplantının sonunda katılan tüm illerin eğitimle ilgili beklentileri konuşuldu ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.