TİCARET ODASI KUŞADASI ÇARŞILARININ GÜZELLEŞMESİNE KATKIDA BULUNUYOR

Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası’nın ve çarşılarının güzelleşmesi için katkıda bulunmaya devam ediyor.

Cephane Sokakta yer alacak Kuşadası’nın değerlerinin anlatılacağı tanıtım panolarına maddi olarak destek veren Kuşadası Ticaret Odası, Sabucalı Sokak esnafının yaptığı güzelleştirme çalışmaları ve düzenlemeye de maddi olarak katkıda bulunarak esnafın yanında yer aldı.

Kuşadası çarşılarının güzelleşmesi ve hareketlenmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı serdar Akdoğan;" bu yıl örnek sokak olan Cephane Sokaktan sonra Sabucalı sokağın, esnafın da duyarlılığı ile güzelleşme ve renklendirme çalışmaları övgüye değer. Güzel ve temiz sokaklar çarşılarımıza da değer katacaktır. Bu çalışmaların tüm sokaklar için örnek olmasını umuyoruz" dedi.