VİCDAN AĞACI FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR

Kuşadası’nda çekimleri yapılacak olan “Vicdan Ağacı” filmi tanıtım toplantısı, Kuşadası Ticaret Odası’nda yapıldı.

Filmin yönetmen ve senaristi Olgun Özdemir, oyuncularından Tayfun Sav ve Şerafettin Kaya’nın da katıldığı tanıtım toplantısında konuşan yönetmen Özdemir; bir yeri anlamak için insanını ve dokusunu çok iyi tanımak gerektiğini söyledi ve 6 aydır yaşadığı Kuşadası’nı çok sevdiğini ve  Kuşadası’nı seçmesinin sebeplerinden birisinin de pek çok yere yakınlığı olduğunu  belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın da katıldığı tanıtım toplantısında söz alan tanınmış oyuncular Tayfun Sav ve Şerafettin Kaya’da sinemanın, dizilerin ve tüm sanatların bir yerin tanınmasında, ekonomisinin kalkınmasında büyük rol oynadığının altını çizdiler.

Tanıtım toplantısının ardından ünlü yönetmen ve oyuncular, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Akdoğan; Kuşadası ve çevresinin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan bu çalışmaya destek vereceklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hikayesi Kuşadası, Kuşadası’nın Kirazlı Köyü, Caferli ve Davutlar’da geçen Vicdan Ağacı filmi Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca yayınlanacak.  Kuşadası’nın ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlayacak Vicdan Ağacı filmi, Adana Altın Koza, Antalya Altın portakal, Berlin, Cannes, Rotterdam Film Festivallerine aday film olarak katılacak