KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİMİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ BATÇIOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Kuşadası Ticaret Odası üst yönetimi, Kuşadası Emniyet Müdürü olan Özgür Batçıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcılığı görevinden, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Özgür Batçıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejat Özalp, Namık Kemal Daylan, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan hazır bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda Kuşadası’nda görev yapan ve Kuşadası’nı yakından tanıyan Batçıoğlu ile Kuşadası’nın asayiş ve genel sorunlarının görüşüldüğü ziyaretin sonunda konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası’nı yakından tanıyan Batçıoğlu’na görevinde başarılar diledi.