DÜNYA REHBERLER GÜNÜ KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA KUTLANDI

Dünya Rehberler Günü, Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonunda düzenlenen bir kokteyl ile kutlandı.

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) tarafından düzenlenen kokteylde konuşan ATRO Yönetim Kurulu Başkanı İsa Levend Gürçavdı; rehberliğin zorluklarını ve yeni yasa tasarısı ile oluşabilecek sorunları anlattı. Kokteylde daha sonra 50 yılını doldurmuş rehber Hülya Terzioğlu’na plaket ve 20 yılını dolduran rehberlere onur belgeleri verildi.

En genç rehberlerin de unutulmadığı kokteyle, rehberlerin yanı sıra Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.