GEKA TARAFINDAN FİNANSE EDİLEN ve KUŞADASI TİCARET ODASI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN “KUŞADASI TURİZMİNİN YENİDEN PAZARLAMA STRATEJİSİ” PROJESİ KAPSAMINDA GÖRÜŞMELER YAPILDI

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlanan, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen ve Kuşadası Ticaret Odası tarafından yürütülen “Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlama Stratejisi” konulu proje kapsamında, Kuşadası’nda bulunan kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri ve kanaat önderleri ile yapılan görüşmelerin ilk bölümü tamamlandı.

Denizli ABÄ°GEM Koordinatörü Sıdıka ARIKAN tarafından yapılan görüşmelerin ilk bölümünde Kuşadası Kaymakamı Muammer AKSOY, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe ŞERÄ°FOĞLU, TURSAB Kuşadası BYK Başkanı Fahrettin ÇÄ°ÇEK, ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Eralp ÇOLAKOĞLU, Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fevzi KUMTEPE, Aydın Turist Rehberleri Odası Başkanı Ä°sa Levent GÜRÇAVDI, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü ÖTEN, Mimarlar Odası Kuşadası Temsilcisi Ümit ACAR, Setur Kuşadası Marina Müdürü Çağlar ALTUNTAŞ, Kuşadası Ticaret Odası Eski Başkanı ve Yerel Tarih Araştırmacısı Ali ERGÜL, Kuşadası Kaymakamlığı AB ve Proje Birimi Sorumlusu Handan ARGIN, Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler ve Genç girişimciler Kurulu üyeleri ile görüşmeler yapıldı.

Söz konusu görüşmelerde proje hakkında bilgi verilerek, Kuşadası’nın geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Proje koordinatörü Sıdıka Arıkan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine de yapılan görüşmeler ve proje ile ilgili bilgi verdi.

Önümüzdeki günlerde devam edecek görüşmelerin ve anket çalışmasının ardından Mart ayı içerisinde bir de çalıştay yapılacak ve sonuç raporu ile proje tamamlanacaktır.