2015 YILININ Ä°LK MECLÄ°S TOPLANTISI YAPILDI

2015 Yılının ilk Meclis toplantısı Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, bir önceki toplantı tutanağı, Kuşadası Ticaret Odası Aralık ayı hesapları ve Aralık ayı Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun görüşülerek ibra edilmesi ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın, Ekonomi Üniversitesi ve Kuşadası Ticaret Odası arasında üyelerin birinci derece yakınlarına yönelik yapılan %15 indirim protokolüyle ilgili hatırlatma yapmasının ardından,  sezon öncesi beklentiler görüşüldü ve durum değerlendirmesi yapıldı.

Ekonomik gelişmelerden yeni pazarlara, Kuşadası’nın genel sorunlarından çözüm önerilerine pek çok konunun görüşüldüğü sezon değerlendirmesinin ardından 2015 yılının ilk Meclis toplantısı, dilek ve temenniler ile son buldu.