AYDIN KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İL İCRA KOMİTESİ İLK TOPLANTISINI KUŞADASI’NDA YAPTI

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle oluşan Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Ä°l Ä°cra Komitesi, ilk toplantılarını Kuşadası Ticaret Odası ev sahipliğinde Kuşadası’na gerçekleştirdi.

Aydın Ä°l Kadın Girişimciler Kurulu Ä°cra Komitesi başkanı Esen Türker başkanlığında, Kuşadası Ticaret Odası Ä°l Ä°cra kurulu temsilcileri Nurgil Gürcan ve Arzu Zekiye Özgen ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret  Odası, Aydın Sanayi Odası, Nazilli Ticaret Odası, Söke Ticaret Odası ve Didim Ticaret Odası Ä°l Ä°cra Kurulu temsilcileri Katıldı.

AYDIN KADIN GÄ°RİŞİMCÄ°LER KURULU Ä°L Ä°CRA KOMÄ°TESÄ° SERDAR AKDOĞAN’I ZÄ°YARET ETTÄ°

Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Ä°l Ä°cra Komitesi üyeleri, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esen Türker’in planları ile ilgili bilgi verdiği ve destek istediği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yıldırım’da hazır bulundu.

Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Ä°l Ä°cra Komitesi üyelerini

kutlayan ve başarılar dileyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; kurul üyelerine çok iş düştüğünü, kendilerine yapacakları projelerde kurum olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi ve “özellikle hedef odaklı projeler gerçekleştireceğinize inanıyorum” dedi. Akdoğan sözlerini şöyle sürdürdü.” Sizlere başarılı iş kadınları olarak çok iş düşüyor. Bölgemizdeki diğer oda ve borsalarımız da sizlere mutlaka destek olacaktır. Odalardan gelen Kadın Girişimciler Kurulları, oda-borsalarla bütün olan kurullardır. “

Akdoğan ziyarette, bağlı oldukları odaların farklı özellikler taşıdığını, yapılan projelerde bunun dikkate alınmasının doğru olacağını söyledi ve her zaman yanlarında olacaklarını belirterek Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine tekrar başarılar diledi.

Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Ä°l Ä°cra Komitesi üyeleri ziyaret sonrasında ilk toplantılarını gerçekleştirdiler. Komisyonlar, projelerin belirlenmesi ve diğer gündem maddeleriyle devam eden toplantının sonunda komite üyeleri, Kuşadası Ticaret Odası’nın davetlisi olarak akşam yemeğinde bir araya geldiler.