2014 YILININ SON MECLÄ°S TOPLANTISI YAPILDI

2014 Yılının son Meclis Toplantısı Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı bir önceki toplantı tutanağının, 2014 yılı Kasım Ayı Hesaplarının ve Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun ibra edilmesi ile devam etti.

2014 yılı Faaliyet Raporu ve 2015 yılı İş Planı için söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 2014 yılının bir değerlendirmesini yaptı ve Kuşadası Ticaret Odası tarafından yapılan faaliyetlerin 2014 yılı Faaliyet Raporunda derlendiğini, 2014 yılında en çok ilgilendikleri konunun “Çevre Yolu” olduğunu vurguladı. Çevre Yolu konusunda en duyarlı olan kurumun Kuşadası Ticaret Odası olduğunu, konuyu ilgili bütün kurum ve kuruluşlara ilettiklerini belirtti.

2015 yılı için bir diğer önemli konu olan Kuşadası’nın tanıtımı konusunda yapılması planlanan faaliyetler hakkında da bilgi veren ve tanıtımın Kuşadası için önemine vurgu yapan AKDOĞAN, bunun profesyonel bir ekiple yapılması ve kurumların bütçelerinden pay ayırması gerektiğini, internet sitesi, sosyal ağlar, fuarlar ile bunun bir bütün olduğunu ifade etti.

Yılın son Meclis toplantısı 2015 Yılı Kuşadası Ticaret Odası Gelir-Gider Bütçesinin okunması ve onaylanması ile sona erdi.