KUŞADASI TİCARET ODASI TRAVEL TURKEY FUARINA KATILDI

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey Ä°zmir' Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey ve Ä°ZFAŞ ortaklığıyla 8.kez 04- Aralık 2014 tarihleri arasında Ä°zmir Uluslararası Fuar Alanında başladı. 7 aralık 2014 tarihine kadar devam edecek olan fuarda Kuşadası Belediyesi adına da  stand açıldı.

Fuarda geçmiş yıllarda olduğu gibi Kuşadası Ticaret Odası, TÜRSAB Kuşadası BYK, KODER ve diğer bazı kuruluşlar ile otel ve seyahat acentesi sahipleri de Kuşadası Belediyesi’nin tanıtım çalışmalarına destek verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Kuşadası Ticaret Odası yönetim Kurulu üyeleri ile  acentacılar da Kuşadası Ticaret Odasının fuar alanına kaldırdığı servis ile Travel Turkey Fuarının açılışına katıldı.

Kuşadası standını ziyaret eden Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tanıtım çalışmalarıyla ilgili olarak Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı dan bilgi alarak  Kuşadası Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile de görüştü.,

Travel Turkey fuarının bu yılki partner ülkesinin  Ä°talya olması sebebi ile de Turizmci Murat Saraç ‘ta fuarda italya yı anlatan fotoğraf sergisi açtı.

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden temsilcilerin katıldığı  fuara, çeşitli ülkelerden  ve illerden 850’nin üzerinde kuruluş ve şirket katıldı.

Travel Turkey Fuarı, 7 Aralık 2014 tarihine kadar Ä°zmir Uluslararası Fuar alanında ziyaretçilerini bekliyor.