TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI┬ĺNDA ─░K─░ ETK─░NL─░K B─░R ARADA

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’nda düzenlenen törenle, geçti─čimiz günlerde sonuçlar─▒ aç─▒klanan Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ 4. Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒nda (Kalbim Ege’de Kald─▒) dereceye girenlere ödülleri verildi ve Odan─▒n yay─▒n─▒ Ku┼čadas─▒ Güvercin Dergisinin 5. Ya┼č─▒ kutland─▒.

ULUSAL FOTO─×RAF YARI┼×MASINDA DERECEYE G─░RENLER TÖRENLE ÖDÜLLER─░N─░ ALDI

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Sergi Salonunda düzenlenen kokteyl ile ba┼člayan etkinlikler protokol, i┼č ve siyaset dünyas─▒n─▒ bir araya getirdi.

Ku┼čadas─▒ Kaymakam─▒ Muammer Aksoy, Ku┼čadas─▒ Belediye Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Ay┼če ┼×erifo─člu, Ayd─▒n Baro Ba┼čkan─▒ Av. Gökhan Bozkurt, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Ako─čan, Meclis Ba┼čkan─▒ Mahmut Özta┼č, Yönetim Kurulu Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒ Nejad Özalp, Nam─▒k Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Y─▒k─▒lmaz, Müslüm Y─▒ld─▒r─▒m, ─░rfan Yi─čit, Suat Öztürk, Meclis ve Komite üyeleri, Genç Giri┼čimciler Kurulu üyeleri ve kalabal─▒k bir davetli toplulu─čunun kat─▒ld─▒─č─▒ törende aç─▒l─▒┼č konu┼čmas─▒ yapan Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan,  yapt─▒─č─▒ konu┼čmada “foto─čraf yar─▒┼čmam─▒z─▒n ödül töreni ve ileti┼čimimizi sa─člayan dergimiz Ku┼čadas─▒ Güvercin’in 5. y─▒l─▒n─▒ kutlamak için bir araya geldik.

.  4.sünü düzenledi─čimiz foto─čraf yar─▒┼čmam─▒z─▒, Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒na katk─▒da bulunmak için yap─▒yoruz. Bu y─▒l özellikle Ku┼čadas─▒ temal─▒ foto─čraflar─▒n yer ald─▒─č─▒ yar─▒┼čmam─▒za, Türkiye’nin birçok bölgesinden oldukça fazla kat─▒l─▒m oldu. Her y─▒l bu yar─▒┼čmayla foto─čraf bankam─▒za yüzlerce eser kat─▒l─▒yor ve bu eserler çok önem verdi─čimiz  Ku┼čadas─▒’n─▒n “tan─▒t─▒m─▒nda” kullan─▒lmak  üzere foto─čraf bankam─▒zda birikiyor. Ayn─▒ zamanda üyelerimizin kullan─▒m─▒na da aç─▒k olan foto─čraf bankam─▒z, Ku┼čadas─▒’n─▒n en iyi ve en geni┼č ar┼čivini olu┼čturuyor.” Dedi ve yar─▒┼čmaya kat─▒lan ve ödül alan herkesi kutlad─▒.

Ayn─▒ zamanda, dereceye giren ve sergilemeye lay─▒k görülen eserlerin yer ald─▒─č─▒ serginin gezilmesiyle devam eden etkinliklerde, foto─čraf yar─▒┼čmas─▒ birincisi Gizem Sözer’e ödülü Ku┼čadas─▒ Kaymakam─▒ Muammer Aksoy taraf─▒ndan verildi. Sözer’i birincili─činden dolay─▒ kutlayan Kaymakam Aksoy konu┼čmas─▒nda foto─čraf─▒n önemine de─čindi ve “bir foto─čraf, olan─▒ çok daha güzel gösterebilece─či gibi, çok da kötü gösterebilir. Ayn─▒ zamanda kal─▒c─▒ belge niteli─čindeki foto─čraflar çok önemlidir. Sergide yer alan foto─čraflar Ku┼čadas─▒’n─▒ anlatmas─▒ ve tan─▒tmas─▒ aç─▒s─▒ndan çok ba┼čar─▒l─▒. Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒ bu organizasyonundan dolay─▒ kutluyorum” dedi.

─░kinci olan Can Yücel’e ödülü Ku┼čadas─▒ Belediye Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Ay┼če ┼×erifo─člu taraf─▒ndan verilirken, üçüncü Gürsel Egemen Ergin ad─▒na ödülü alan Ahmet Polat’a, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan ve Meclis Ba┼čkan─▒ Mahmut Özta┼č taraf─▒ndan ödülü verildi.

KU┼×ADASI GÜVERC─░N DERG─░S─░N─░N 5. YILI KUTLANDI

5. Y─▒l─▒n─▒ dolduran Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ dergisi Ku┼čadas─▒ Güvercin için haz─▒rlanan pasta kesimi ile devam eden törende konu┼čan Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan; ba┼čar─▒yla dolu 5 y─▒l─▒ geride b─▒rakan derginin, bask─▒ adedi ve ula┼čt─▒─č─▒ noktalar  ile bölgenin en önemli dergilerinden biri oldu─čunu ve Ticaret Odas─▒’ndan haberler vermenin yan─▒ s─▒ra aktüel ve kültürel haberlerle Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒na katk─▒da bulundu─čunu söyledi ve 5 y─▒ld─▒r kesintisiz ç─▒kan dergiye yaz─▒lar─▒yla ve verdikleri reklamlarla katk─▒da bulunan herkese te┼čekkür etti.

Davetlilerin be─čeniyle izledi─či, foto─čraf yar─▒┼čmas─▒nda dereceye giren ilk 3 eser, mansiyonlar ve sergilemeye lay─▒k görülen 30 eserin yer ald─▒─č─▒ sergi, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Sergi Salonunda sanatseverleri bekliyor.

á á