ULU ÖNDER ATATÜRK ARAMIZDAN AYRILIŞININ 76. YILDÖNÜMÜNDE TÖRENLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümünde Kuşadası’nda düzenlenen törenle anıldı.

KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİMİ TAM KADRO ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİNE KATILDI

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejad Özalp, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Vedat Ali Talmaç, İrfan Yiğit, Suat Özdemir, Meclis Üyesi Ahmet Semih Arcan, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu ve Genç Girşimciler Kurulu Üyeleri ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Anıta çelenk sunumuyla başlayan törende, saat 09:05’te siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. 10 Kasım Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıl dönümü anma programı, Güvercinada Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Kongre Salonunda devam etti.