İL EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞDAN KUŞADASI TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Aydın Ä°l Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve Kuşadası Ä°lçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası üst yönetiminin, geçtiğimiz günlerde Aydın’da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu Ä°l Emniyet Müdürü Taşdan,  gerçekleştirdiği iadei ziyarete Oda binasını gezerek başladı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ziyarette; “bölgemizde, yaz ve kış nüfusları arasındaki farkın yarattığı sıkıntıyı en çok emniyet teşkilatı hissediyor” dedi ve bu nedenle, yaz aylarında turistik ilçelere özel uygulamalar gerektiğini belirtti.

Ä°l Emniyet Müdürü Taşdan’ın da bu konuda çalışmalar yapıldığını söylediği ziyarette Akdoğan, Kuşadası’nın ticari yapısı hakkında da bilgi verdi ve çevre yolu ile ilgili yaşanan sıkıntıları tekrar hatırlattı.

Ä°l Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve Ä°lçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal’ın nezaket ziyaretinde, Kuşadası asayişi ile ilgili de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.