TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI┬ĺNDA EK─░M AYI OLA─×AN MECL─░S TOPLANTISI YAPILDI

Ekim ay─▒ ola─čan Meclis Toplant─▒s─▒ Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Meclis Salonunda yap─▒ld─▒.

Meclis Ba┼čkan─▒ Mahmut Özta┼č’─▒n aç─▒l─▒┼č konu┼čmas─▒yla ba┼člayan toplant─▒, Ekim ay─▒ hesaplar─▒n─▒n ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun onaylanmas─▒n─▒n ard─▒ndan, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan’─▒n gündem maddeleriyle ilgili bilgi vermesiyle devam etti.

Akdo─čan Torba Yasa ile ilgili hat─▒rlatma yapt─▒ktan sonra, 27 Ekim’de gerçekle┼čen Türkiye Odalar ve Borsalar Birli─či (TOBB) Ba┼čkan─▒ M. Rifat Hisarc─▒kl─▒o─člu’nun ziyareti hakk─▒nda bilgi verdi.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI ÇEVRE YOLU KONUSUNDA ÜZER─░NE DÜ┼×EN─░ YAPMI┼×TIR

Hisarc─▒kl─▒o─člu’na çevre yolu ile ilgili dü┼čüncelerini tekrar ilettiklerini söyleyen Akdo─čan, TOBB Ba┼čkan─▒n─▒n, ilçemize gelip yolun durumunu yerinde görmesinin çok etkili oldu─čunu belirtti ve Hisarc─▒kl─▒o─člu’nun bu konuyu Ba┼čbakana iletti─čini, Ula┼čt─▒rma Bakan─▒’na da Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ taraf─▒ndan verilen raporlar─▒ ve kendi dü┼čüncelerini de bizzat iletece─čini, sorunlar─▒n çözümü için mutlaka çal─▒┼čaca─č─▒n─▒ belirtti─čini söyledi. Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ olarak geçti─čimiz günlerde Ayd─▒n Büyük┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ özlem Çerçio─člu’na yapt─▒klar─▒ ziyarette de konuyu anlatt─▒klar─▒n─▒ ve çözüm önerilerini de sunduklar─▒n─▒ söyleyen Akdo─čan, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n çevre yolu konusunda yetkili her kuruma konuyu ta┼č─▒d─▒─č─▒n─▒ ve üzerine dü┼čeni yapt─▒─č─▒n─▒ sözlerine ekledi.

Ayd─▒n ─░l Emniyet Müdürü Adnan Ta┼čdan’a yap─▒lan ziyaret hakk─▒nda da bilgi veren Akdo─čan, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n 4. Kez gerçekle┼čen Ulusal Foto─čraf yar─▒┼čmas─▒ sonuçlar─▒ hakk─▒nda da Meclis Üyelerini bilgilendirdi.

AKDO─×AN: GENÇL─░─×─░N KU┼×ADASI’NA VE T─░CARETE BAKI┼×I ANKET ÇALI┼×MASI  ÜZER─░NE DÜ┼×ÜNMEL─░Y─░Z

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Ar-Ge birimi taraf─▒ndan yap─▒lan Gençli─čin Ku┼čadas─▒’na ve Ticarete Bak─▒┼č─▒ ara┼čt─▒rmas─▒ sonuçlar─▒ ile ilgili de bilgi veren Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, “9-10-11 ve 12.  s─▒n─▒flar aras─▒nda, binlerce ö─črenciyle yap─▒lan anket çal─▒┼čmas─▒nda, gelece─čimiz olan gençlerin Ku┼čadas─▒ ve i┼č hayat─▒na bak─▒┼člar─▒yla ilgili dü┼čüncelerinden ilginç sonuçlar ç─▒kt─▒─č─▒n─▒” söyledi ve  anket üzerinde dü┼čünmek ve çözüm bulmak gerekti─čini sözlerine ekledi.

Genç Giri┼čimciler Kurulu üyelerinin de kat─▒ld─▒─č─▒ Ekim ay─▒ Meclis toplant─▒s─▒ dilek ve temenniler ile son buldu.

á á