KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonunda yapıldı.

Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Ekim ayı hesaplarının ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun onaylanmasının ardından, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın gündem maddeleriyle ilgili bilgi vermesiyle devam etti.

Akdoğan Torba Yasa ile ilgili hatırlatma yaptıktan sonra, 27 Ekim’de gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ziyareti hakkında bilgi verdi.

KUŞADASI TİCARET ODASI ÇEVRE YOLU KONUSUNDA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIŞTIR

Hisarcıklıoğlu’na çevre yolu ile ilgili düşüncelerini tekrar ilettiklerini söyleyen Akdoğan, TOBB Başkanının, ilçemize gelip yolun durumunu yerinde görmesinin çok etkili olduğunu belirtti ve Hisarcıklıoğlu’nun bu konuyu Başbakana ilettiğini, Ulaştırma Bakanı’na da Kuşadası Ticaret Odası tarafından verilen raporları ve kendi düşüncelerini de bizzat ileteceğini, sorunların çözümü için mutlaka çalışacağını belirttiğini söyledi. Kuşadası Ticaret Odası olarak geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı özlem Çerçioğlu’na yaptıkları ziyarette de konuyu anlattıklarını ve çözüm önerilerini de sunduklarını söyleyen Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası’nın çevre yolu konusunda yetkili her kuruma konuyu taşıdığını ve üzerine düşeni yaptığını sözlerine ekledi.

Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’a yapılan ziyaret hakkında da bilgi veren Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası’nın 4. Kez gerçekleşen Ulusal Fotoğraf yarışması sonuçları hakkında da Meclis Üyelerini bilgilendirdi.

AKDOĞAN: GENÇLİĞİN KUŞADASI’NA VE TİCARETE BAKIŞI ANKET ÇALIŞMASI  ÜZERİNE DÜŞÜNMELİYİZ

Kuşadası Ticaret Odası Ar-Ge birimi tarafından yapılan Gençliğin Kuşadası’na ve Ticarete Bakışı araştırması sonuçları ile ilgili de bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, “9-10-11 ve 12.  sınıflar arasında, binlerce öğrenciyle yapılan anket çalışmasında, geleceğimiz olan gençlerin Kuşadası ve iş hayatına bakışlarıyla ilgili düşüncelerinden ilginç sonuçlar çıktığını” söyledi ve  anket üzerinde düşünmek ve çözüm bulmak gerektiğini sözlerine ekledi.

Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin de katıldığı Ekim ayı Meclis toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.