TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI 4. ULUSAL FOTO─×RAF YARI┼×MASI SONU├çLARI A├çIKLANDI

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n bu y─▒l dördüncüsünü düzenledi─či Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒ “Kalbim Ege’de Kald─▒”n─▒n sonuçlar─▒ aç─▒kland─▒.

Türkiye Foto─čraf Sanat─▒ Federasyonu’na (TFSF) ba─čl─▒ olarak bu y─▒l ilk kez online düzenlenen yar─▒┼čmaya yüzlerce eser kat─▒ld─▒ ve kat─▒lan eserler jüri üyeleri taraf─▒ndan tek tek incelenerek dereceye giren ve sergileme alan foto─čraflar seçildi.

Kalbim Ege’de Kald─▒ temal─▒ yar─▒┼čmada Ayd─▒n’dan Gizem Sözer kat─▒ld─▒─č─▒ eserle birinci olurken, ─░zmir’den Can Yücel ikinci, Bursa’dan Gürsel Egemen Ergin üçüncü oldu. Mehmet Öztürk, Mehmet Fatih Yald─▒z ve Tayip Ba┼čak’─▒n mansiyon ald─▒─č─▒ yar─▒┼čmada 30 eser de sergilemeye lay─▒k görüldü.

Ege Üniversitesi ─░leti┼čim Fakültesi Foto─čraf Anabilim Dal─▒ ö─čretim üyesi Doç Dr. Zühal Özel Sa─člamtimur,  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Foto─čraf Bölümü Ö─čretim üyesi Yar. Doç Dr. Beyhan Özdemir, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasar─▒m Bölümü ö─čretim üyesi Yar. Doç Dr. Rag─▒p Taranç, Foto─čraf Sanatç─▒s─▒ ve KUFSAD üyesi O─čuz Nusret Bilik, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Disiplin Kurulu Üyesi-Ku┼čadas─▒ Belediye Meclis Üyesi ve Foto─črafç─▒ Cem Arslan’─▒n jüri oldu─ču ve TFSF Temsilcisi Zafer Gazi Tunal─▒’n─▒n denetimindeki yar─▒┼čmaya Türkiye Foto─čraf Sanat─▒ Federasyonunun da katk─▒ ve duyurular─▒ ile yurdun dört bir yan─▒ndan kat─▒l─▒m sa─čland─▒.

Dördüncüsü düzenlenen ve yo─čun ilgi gören Ulusal bazl─▒ yar─▒┼čmaya, bu y─▒l özellikle Ku┼čadas─▒  ve yak─▒n çevresinden foto─čraflar─▒n kat─▒lmas─▒n─▒ hedeflediklerini söyleyen Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan;

yar─▒┼čman─▒n ayn─▒ zamanda Ku┼čadas─▒’na ilginin artmas─▒na da katk─▒da bulundu─čunu belirtti ve kat─▒l─▒m─▒n çok fazla olmas─▒ndan, Türkiye’nin her kö┼česinden Ku┼čadas─▒ ile ilgili foto─čraflar─▒n gelmesinden dolay─▒ duydu─ču memnuniyeti dile getirdi.

Akdo─čan; Ku┼čadas─▒’n─▒n tan─▒t─▒m─▒ ve Odam─▒z bünyesinde olu┼čan foto─čraf bankam─▒z için büyük önem ta┼č─▒yan yar─▒┼čmam─▒zda derece alanlar─▒ kutluyorum.” dedi ve yar─▒┼čmaya kat─▒lan herkese, gösterdikleri ilgiden dolay─▒ te┼čekkür etti.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ 4. Ulusal Foto─čraf Yar─▒┼čmas─▒’nda dereceye girenlere ödülleri,  Kas─▒m ay─▒ içerisinde düzenlenecek törenle verilecek ve ayn─▒ gün sergilenmeye de─čer bulunan eserlerden olu┼čan sergi aç─▒lacak.

SERG─░LEMELER

O─čuz Miraç Sönmez          Denizli  / O Sokak