CUMHURİYETİMİZİN 91. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Cumhuriyetinin 91. Yılı Kuşadası’nda coşkuyla kutlandı.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen kutlamalar bir gün önce çelenk koyma töreni ile başladı. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Garnizon Komutanı Ferhat Aslan, Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın Atatürk Anıtına çelenk koyduğu törende, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da hazır bulundu.

29 Ekim’de Kaymakam Muammer Aksoy’un makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayan törenler, Atatürk Anıtı önünde devam etti.  Halk oyunları gösterileriyle süren törenlere protokol, siyasi parti temsilcileri, öğrenci grupları ve Kuşadası halkı katıldı.

KUŞADASI TİCARET ODASI BAYRAK DAĞITTI

Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen korteje Kuşadası halkı büyük ilgi gösterdi.  Kısmet Otelin önünden başlayan yürüyüşte Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, Müslüm Yıldırım, İrfan Yiğit ve binlerce Kuşadalı katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası personelinin de hazır bulunarak bayrak dağıttığı kortej’de halk oyunları ekipleri, otel animasyon grupları, , motosiklet grupları, faytonlar ve fener alayı da yer aldı.

Ermenek’te meydana gelen kaza nedeniyle eğlenceler ve Cumhuriyet Konserleri ise iptal edildi.