LİMANDAKİ BARKOVİZYON KUŞADASI TİCARET ODASI’NIN GİRİŞİMLERİYLE İŞLEVSELLİK KAZANIYOR

Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası’nın tanıtımı ve çarşılara hareketlilik kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bu doğrultuda, Liman girişinde bir süredir işlevsiz halde duran barkovizyon, konuyla ilgili harekete geçen Kuşadası Ticaret Odası’nın girişimleri sonucu, Turizm Danışma Bürosunun üzerine taşınarak işlevsellik kazanıyor.

Kuşadası Ticaret Odası’nın DÖSÄ°M ve TÜRSAB’dan talebi üzerine taşınan barkovizyon, artık limandan çıkan turistlerin rahatlıkla görebileceği bir konumda yer alıyor.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “DÖSÄ°M ve TÜRSAB’ın yetkisinde olan barkovizyonun, Turizm Danışma Bürosunun üzerinde olmasının daha etkili olacağını düşündük ve kendilerine bu talebimizi ilettik. Onların da onay vererek taşıttığı barkovizyon’un, limandan çıkan turistin rahatlıkla görebileceği konumda olması çok önemli. Tarih, kültür, eğlence ve Kuşadası’nın güzelliklerinin yer alacağı, Kuşadası’nın güvenli alışverişin adresi olduğunu vurgulayacağımız, Kuşadası ve çarşılarının tanıtımının yer alacağı barkovizyonda gösterilmek üzere hazırlanacak olan tanıtım filmiyle ilgili de çalışmamız devam ediyor.” Dedi.