TŘm sekt÷rlere ait haberler aylara g÷re listelenmektedir. Haberlerin išeri­ini g÷rmek išin ba■lřklarřn Řzerine třklayřnřz.

KU┼×ADASI T─░CARET ODASI Y├ľNET─░M─░ B├ťY├ťK┼×EH─░R BELED─░YE BA┼×KANI ├çER├ç─░O─×LU┬ĺNU Z─░YARET ETT─░

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetimi, Ayd─▒n Büyük┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ Özlem Çerçio─člu’nu Ku┼čadas─▒ ile ilgili dü┼čünce ve görü┼člerini almak üzere makam─▒nda ziyaret etti ve Ku┼čadas─▒ ile ilgili sorunlar─▒ Oda taraf─▒ndan haz─▒rlanan raporlarla birlikte Ba┼čkan Çerçio─člu’na iletti.

Ziyarette, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Meclis Ba┼čkan─▒ Mahmut Özta┼č, Yönetim Kurulu Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒ Nejad Özalp, Nam─▒k Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Y─▒k─▒lmaz, ─░rfan Yi─čit, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Disiplin Kurulu Üyesi ve Ku┼čadas─▒ Belediye Meclis Üyesi Cem Arslan, Mimarlar Odas─▒ Ku┼čadas─▒ Temsilcisi Ümit Acar da haz─▒r bulundu.

AKDO─×AN; ÇEVRE YOLU BÜYÜK┼×EH─░R BELED─░YES─░ TARAFINDAN DEV─░R ALINMALI

Ziyarette, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Ku┼čadas─▒ için en önemli konular─▒n ba┼č─▒nda Çevre Yolu sorununun geldi─čini belirtti ve “Karayollar─▒ standartlar─▒ gere─či yap─▒lan kald─▒r─▒m nedeniyle,  dükkanlara ve binalara giri┼č olam─▒yor. Bunun için de ─░zmir Karaba─člar yolu örne─činde oldu─ču gibi Büyük┼čehir Belediyesi taraf─▒ndan yolun devir al─▒nmas─▒ ve anayol olarak düzenlenmesi, acil ve gereklidir. Bu yolun Karayollar─▒ standartlar─▒ndan ç─▒kar─▒lmas─▒n─▒n tek yolu Büyük┼čehir Belediyesi taraf─▒ndan devir al─▒nmas─▒d─▒r. Dedi.

Mimarlar Odas─▒ Ku┼čadas─▒ Temsilcisi Ümit Acar’da, konuyla ilgili Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan’─▒n görü┼čüne kat─▒ld─▒─č─▒n─▒ belirtti ve

genel imar konusundaki görü┼člerini dile getirdi. Toplant─▒da, Ba┼čkan Çerçio─člu’nun önerisiyle Büyük┼čehir Belediyesi’nin teknik ekibi ile Ümit Acar’─▒n en k─▒sa sürede bir araya gelmesi de planland─▒.

ALT YAPI ÇALI┼×MALARINA BA┼×LANDI

Ayd─▒n Büyük┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ Özlem Çerçio─člu ziyarette, Ku┼čadas─▒ ile ilgili en büyük sorun olarak gördü─čü alt yap─▒ konusunda çal─▒┼čmalara ba┼čland─▒─č─▒n─▒, sorunlar─▒n çözümünde bilimsel çal─▒┼čmalara önem verdi─čini söyledi. “Ku┼čadas─▒ bizim dünyaya aç─▒lan penceremiz” diyen Çerçio─člu, o nedenle Ku┼čadas─▒’nda ki sorunlar─▒n giderilmesi için köklü çal─▒┼čmalar yapacaklar─▒n─▒ belirtti.

Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Serdar Akdo─čan, Ba┼čkan Çerçio─člu’na turizm kentlerinde otellere uygulanan su tarifesiyle ilgili de bilgi verdi vesöz konusu uygulamalar─▒n Ku┼čadas─▒’nda da olmas─▒ konusunda destek istedi.

Ziyaretin sonunda Ba┼čkan Çerçio─člu, Ku┼čadas─▒ Ticaret Odas─▒ Yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duydu─čunu ve kendisine iletilen raporlar ve görü┼člerin yol gösterici olaca─č─▒n─▒ belirtti.

á á