KUŞADASI TİCARET ODASI’NDA “ART ARDA SANAT”

Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla, Kuşadası Kütüphane Yaptırma Yaşatma Kültür ve Sanat Derneği (KÜKSAD)’nin organize ettiği ressam Selin Akgül’ün “Art Arda Sanat” resmi sergisi Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonunda sanatseverlerle buluştu.

Genç yaşına ve henüz öğrenci olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza atan ve pek çok kişisel ve karma sergileri olan Selin Akgül’ün art arda sanat konulu resim sergisinde, çeşitli duyguları yansıtan kadın temalı çalışmaları ve reprodiksiyonlar bulunuyor. Karakalem çalışmalarının yanı sıra farklı kompozisyonlarında bulunduğu serginin açılışında konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, başarılı çalışmalara imza atan genç sanatçıyı kutladı ve Kuşadası Ticaret Odası olarak her zaman sanatın ve sanatçının destekçisi olacaklarını belirtti.

Sanatçının, 1959 Eldorado Cadillac, mavi manzara, ağlayan kadın, zincirli kadın, evrim teorisi, sargılı, deli ve daha birçok konuda tablolarının yer aldığı “Art Arda Sanat” resim sergisi, 09-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine açık olacak.