KUŞADASI TİCARET ODASI’NDAN DÜKKANLARI YANAN ESNAFA YARDIM KAMPANYASI

KUŞADASI KAMUOYUNUN DİKKATİNE! SON KATILIM TARİHİ 11 AĞUSTOS 2014

13.07.2014 tarihinde ilçemizde bir iş hanında, içlerinde iki oda üyemizin de bulunduğu yedi işyerinde yangın çıkmış ve dükkanlarındaki tüm ürünleri yanan esnaf, büyük bir zararla karşı karşıya kalmıştır.

Çarşı esnafından ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen yardımlar ile zarar gören esnafımız bir nebze olsun rahatlamıştır. Sezon ortasında yaşanan bu sıkıntının bir an önce atlatılması en büyük dileğimizdir.

Esnafımızın zararının bir kısmının da olsa karşılanabilmesi için ilçemizde,  Kuşadası Ticaret Odası öncülüğünde bir yardım kampanyası başlatılmıştır.  Bu kampanyaya Kuşadası Ticaret Odası olarak 5000 TL yardımda bulunulmuştur.

11 Ağustos 2014 tarihinde bitecek olan kampanyamıza,  değerli kamuoyunun da desteklerini esirgemeyeceğini umut ediyoruz.

Kampanya bilgileri aşağıda olup, yardımlarınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.

KUŞADASI TİCARET ODASI

KUŞADASI TİCARET ODASI YARDIM KAMPANYASI HESABI